Mån - fre 10:00 - 18:00  Lördag 10:00 - 16:00  Söndag Stängt

   021 - 12 28 60  Vasagatan 16

Om oss

Att ta hand om sitt hår och sin skönhet handlar om mer än bara att se bra ut. Det handlar om att känna sig bekväm och självsäker i sin egen hud. Det handlar om att ta sig tid för sig själv och njuta av en stund av avkoppling.

Mer än bara en frisörsalong

Hårpunkten i centrala Västerås är en oas för dig som söker skönhet och välmående. Vi är inte bara en frisörsalong, utan en skönhetsboutique med passion för allt som rör hår, hud och makeup. Vår vision är att du ska lämna oss med en strålande look och en känsla av total tillfredsställelse.

20 års branscherfarenhet och genuint engagemang

Vårt team av erfarna stylister, colorister och frisörer har över 20 års branscherfarenhet. Vi brinner för att ge dig den bästa möjliga servicen och vi lyssnar alltid noga på dina önskemål. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och bekväm hos oss, och att du får individuella råd och tips som passar just dig.

Medarbetare

asdsss
Matilda Hairstylist / Colorist
image_2024-02-29_104753381
Emili Hairstylist / Colorist
asdaddd
Edibe

Högkvalitativa varumärken

Vi använder oss endast av produkter av högsta kvalitet från välrekommenderade varumärken. Vi jobbar ständigt med att uppdatera vår kunskap och våra tjänster för att kunna erbjuda dig de senaste trenderna.

© Hårpunkten 2024. Alla Rättigheter Reserverade.